Contact

Informatie nodig?

5 Quai Banning
B-4000 Luik
+32 (0)4 223 22 98
info@centrehenripousseur.be

Algemene directie :
Stijn Boeve
stijn.boeve@centrehenripousseur.be

Muziekinformatie, live electronics en klankregie :
Patrick Delges
pdelges@centrehenripousseur.be

Gilles Doneux
gilles.doneux@centrehenripousseur.be

Xavier Meeùs
xavier.meeus@centrehenripousseur.be

Hoe ons bereiken ?

 

Met de trein

Het Centre Henri Pousseur ligt op ongeveer 1,5 km van het treinstation Luik-Guillemins (daarna te voet via de Rue Mandeville, Bld Solvay en de parking van Forem).
Dienstregeling SNCB

Met de bus

Buslijn TEC 2, 3 of 4
Dienstregeling TEC

Met de auto

Vanuit Gent, Brussel en Leuven

Neem de snelweg E40 richting Luik en vervolgens richting Luxemburg (E25). Neem in de tunnels afrit 37 Val-Benoit/Fragnée/Marche/Seraing. Bij het verlaten van de tunnel (verkeerslichten), slaat u onmiddellijk rechtsaf (FOREM). De gebouwen van het Centre Henri Pousseur bevinden zich aan de rechterkant, aan het einde van het straatje (doodlopende weg) onmiddellijk na en parallel aan de eerste parkeerplaats.

Komende van Antwerpen en Hasselt

Neem de autosnelweg E313 richting Luik en vervolgens richting Luik-Luxemburg (E40/E25). In de tunnels, afrit 37 Val-Benoit/Fragnée/ Marche/Seraing nemen. Bij het verlaten van de tunnel (verkeerslichten), slaat u onmiddellijk rechtsaf (FOREM). De gebouwen van het Centre Henri Pousseur bevinden zich aan de rechterkant, aan het einde van het straatje (doodlopende weg) onmiddellijk na en parallel aan de eerste parkeerplaats.

Komende van Luxemburg en Sprimont

Neem de snelweg E25 richting Luik en vervolgens richting Brussel. In de tunnels, neem afrit 37 Seraing/Val Benoit/Fragnée. Vervolgens naar rechts (Fragnée), en na de spoorwegbrug meteen naar rechts (Rue de Namur). Aan het eind van de straat weer rechtsaf (Quai de Rome). Na de tweede stoplichten rechtsaf (FOREM). De gebouwen van het Centre Henri Pousseur bevinden zich aan de rechterkant, aan het einde van het straatje (doodlopende weg) onmiddellijk na en parallel aan de eerste parkeerplaats.